Monday, 26 July 2021

Pergi Mampus Dengan Mulut Orang (Part 2)

By Andika Putera & Snipersosa . Semua ordinan darurat dibatalkan, Anwar persoal pengumuman Takiyuddin


Tak pula sakit bila dikeji
Apa nak jadi aku tak peduli
Aku just buat untuk rasa HAPPY

Masalahnya bila kita tak peduli apa kan jadi, dan buat jee utk rasa HAPPY dan tak ikut rule of law, pelabur akan kabur ... BACAImpact of Rule of Law


Kepada menteri Aku ada data yang heboh semalam di parlimen, jangan lah buat tak peduli, apa nak jadi & dan buat semata nak syok sendiri. Berdiri bulu roma ku bila terbaca ; ketidakhadiran Perdana Menteri


Tekun lah sikit Azmin Ali, dan jika boleh kau cuba cari press sec dan penasihat ekonomi yang baru. PM pun begitu jugak sebab keadaan dah ke tahap terdesak dan mendesak. Baca ; Since the pandemic broke out last year, at least 150,000 SMEs have shut, resulting in 1.2 million job losses, the Small and Medium Enterprises Association of Malaysia (Samenta) said.


Kapan kalian nak bagitahu rakyat Malaysia (lepas baca blog ini kah?) yang Malaysia ni kalau tutup kilang satu dunia boleh lengkup . 

 Baru lah rakyat akan faham, dan semangat patriotik akan membara dalam jiwa dan raga mereka.


Ini tak, asyik makan durian, test drive kereta, cari isteri muda, khawin on line, nak selfie di Turki, ambil nasihat dari budak tadika kat Malaysia Now, eja nama sendiri pun was was, nak jual lapangan terbang kat Subang , marah marah rakyat yang lapar, naikkan pangkat bini dan anak .

No comments:

Post a Comment